Botladozás
sárkányzsinór csomósodik fogoly
fojtott gondolat nyaki erekbe kerget
vér okád a klausztrofóbia végpontok
közé falak síkokon áthatási görbületek
Tejút magja kútba időzíti a lyukat
böffennek kemény gamma buborékok
masni propeller más terekből
jön jön átvárlak
majdani olvadék ködbölcsőjeként
úszik sűrűsödéseim ernyőfelettiek
szilikózisba vesznek vonzásod nélkül
kiköhögés visszhang nyers reccsenés
hullámai csattannak érzékeim begyein
ez az egész egy nagy …
ki ne mond koncertterem sirokkó veri
a semmi közepére üresedünk
kezdetektől homokszemek zuzogássá
... és azt hisszük ez a belső hang.
fenét csak a gatyánk csúszik le
ágaskodástól futástól gerjedéstől
a gombok lefosztásától mindentől
agyam szurdokaiban süvítenek töltéseid
rám zuhantak minden lebenyem korog
fejem hanyatlik rugdalom a kavicsot
(2010.)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-27 07:05:57
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-28 22:43:23