levendulát szedtem egy hatalmas réten
elárasztott mindent a levendulaillat
és azok a lehetetlen színek
és arra gondoltam ott érd határában
hogy tetszene neked
és aztán arra hogy miért
jut megint ilyesmi az eszembe
válasz nincs
csak rengeteg levendula