levitáció
ancsának
alszom, ideje van az álomnak, bíbor-
szárnyaim nőnek, a kerten át, kócos száraz
füvön kúszik a fény, vállad, hasad, combod
íve, van-e itt felesleges szó, és beburkolózva
a nő köpenyébe, eau de cologne és gyertyák,
plasztik pohár törik, konyhakövön percek
csattogása, milyen nehéz is ebből kilépni,
álmodom (fogatlan oroszlán a küszöb őre),
örök levitáció, s te nézel közben, szemed
csukódik szememre, ami elképzelhető,
az létezik
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-25 23:35:52
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-25 23:35:52