kimondva
igen volt hogy szerettem volna magam
mellett tudni azt akit úgy érzek hogy
számomra mindenben megfelel s furcsa
természetemhez a leginkább illik
de már úgy vagyok hogy leülnék szótlan
egy kávéra azzal akinek talán
egyszer-egyszer megfelelhetek és azt
gondolhatom hozzá nem lehet olyan
nehéz formálódnom még valamilyen
úton illeszkedhetek nem kell hogy ő
legyen az igazi csak a remény kell
és a magamban eloldott törekvés
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-24 16:20:09
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-24 16:20:09