türelmes köröket kavarnak
a paradicsomban
szétszökik némi bükkfa íz
az üst körül fátyol füst lebeg
pirosat fröccsent arcukra a hideg
szemük a blendéhez kerekedik
kivirulnak
lánykorukban nézhettek így
ahogy türelmetlen köröket írt
keblük köré a férfi tekintet
a paradicsomban
lassan elolvadnak
a nyár utolsó darabkái