Benceversek – Ünnepi imádság
Amikor minden csokimikulás a faangyalokkal
flörtölt már a pazar polietilén ágak között,
meghitten lobogtak a gyertyák, negyed hangerőn
örvendeztek a pásztorok, és legalább egy órája
nem küldtük el egymást sehová, tehát minden
készen állt isten fiának alkalomhoz illő fogadására,
bementünk a belső szobába, hogy együtt hívjuk Őt.
Akkor áhítattal összerakta söralátétnyi kezeit,
égnek/plafonnak emelte tekintetét
és angyali orcával ekképpen fohászkodott:
Drága Jézusom gyere gyorsan és hozd el nekem azt a
SOROZATLÖVŐ VILÁGÍTÓS GÉPFEGYVERT,
ami Sziszinek van, nagyon szeretlek, ámen.
Istenem. A feleségem és a magam nevében
köszönöm, hogy szerény hajlékunkba elküldted
angyalodat és a mintegy két percnyi néma röhögés
tisztítótüzében megmutattad, ha csak egy pillanatra,
igazi arcodat.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-29 23:56:50
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-30 11:56:17