ez a szív
ez a szív
ez a szív
ez a széntüzelésü naszád
soha nem bír magával cipelni annyi brikettet
amennyivel elérhetné célját
félúton elfogy a fele
méri méri büszke méri
kapitány szemével méricskéli
és visszafordul
nem kockáztat
mert ha elérne is addig
a sosem látott célig
mi van ha mégse az
mi van ha más
akkor onnan hová hogyan vissza
inkább innen a végtelennek tetsző nyílt középről
gyáván dolgunkvégezetlen
tragikus hirtelenséggel
haza valahová ahonnan majd újra
soha sehová
ez a szív
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-22 14:22:21
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-22 14:22:21