Vízpart
Kigördült alólad az idő
rosszul kinőtt fák bokra a vízben,
egyszerre történt körülötted minden
előbújt a sáska, elevenné váltak az ágak,
de sose fogod már elmondani
a kikötő nevét, ahol várnak a yachtok,
a hajók visszafelé járnak,
ott ülnek a sirályok,de már varjúfejük volt,
kár, mondták, és ezentúl hiába néztél a világra,
nem volt már, aki visszanézzen s lásson.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Kutatás (Bp, 2004)
Kiadó: Fekete Sas