stilizált világok
két sugárból lehet egy átmérő
is. átöleli a szemgolyódat mondjuk.
finoman csobban bele, és
ahogy kocsonyád apró darabjai fényévek
alatt felemelekednek, sarkad
távoli univerzumából rácsodálkoznak egy
új csillag születésére.
vérereidbe gyűrt dimenziók, minden
pislogáskor vadul gyűlnek
össze egy ősi
pogány tánccal. pentagrammát
rajzolnak íriszed kontúrjára,
vakfoltodon keresztül
pedig valami túlvilági szivárog át,
amit nem értesz.
könnynek hívják.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-19 21:25:09
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-19 21:25:09