Krisztina azt mondja
Azt mondta, hiányoztam,
míg nem voltam.
Meglepett.
Pedig mindig ezt mondja,
mindig ő a kedvesebb.
Két keze feje alatt,
aztán csípője mentén,
csupasz hasán összefűzve.
Szép a melle.
Megsimogatom, mint magamat.
Tudom, ilyen vagyok én is pont:
kézmelegnek kiszolgáltatott.
Kicsit remegek, izgatottan
várok valamire.
Ismerős perspektíva:
gyilkos belenyugvással
bámulni a plafont.
Szerelmeink
kényszeres activity játszmák.
Krisztina azt játsza, hiányoztam.
Szép a melle, megsimogatom,
mint magamat.
(Jó csapatjátékos)
Ilyen vagyok én is pont,
kézmelegnek kiszolgáltatott.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-11-27 13:16:57
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-27 15:34:10