Tisztaszoba
Minek kérdjelek emlékszel-e még
a sok történetre a hűvös
tisztaszobában. Nyári nyűgöd,
hányszor kértelek mesélj, ha ebéd
után a szappanillatban lustán
lehevertem. Szappanokat tettél
a törülközők közé. Jó lesz még,
azt mondtad, fel kell készülni, úgy ám.
Jajgatsz. Ahogyan a fűrészfogak
dolgoznak szorgalmasan száraz fán.
Hány hónapja, de még tart az ág.
Szemedből már kihullott a világ.
Pár morzsa még az élet asztalán.
Fertőtlenítő szag, fehér falak.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-11-22 14:03:03
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-22 14:03:03