Elszámolás
Az életemből kiválasztódik
egy történet, képzeld csak úgy,
mint vért, ha létfontosságú
szervek membránjain filtereződik,
- a rongálódás távlatában is.
Enyém ez? Lehetséges megoldások
ütköznek a szív érfalaihoz
a lélek befolyása miatt.
A történet érzéseimből kitakar,
- úgy a test vacog.
Üvegtest jégtakaró alatt.
Remeg, mint ki bánja, hogy eltaszít
és befogad, majd megfizeti korábbi
könnyelműségek árát, 1:1-ben vált át
- szívfájdalomra.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-11-19 06:12:40
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-19 06:12:40