A mi szerelmünk
A mi szerelmünk tavaszi szél,
illatos rügy a fákon,
s mint a virág, kipattan,
örök életet annak ígér,
ki küzd, hogy az égre szálljon
ezer szellő alakban.
A mi szerelmünk, mint a vihar,
elvágtat és vissza fordul -,
csattog a villámostor,
mert megszűnni soha nem akar -
ha a szélkakas csikordul,
tudja, hogy merre posztol.
A mi szerelmünk főnixmadár,
elhamvad és életre kel,
most száll a magas égen,
hirdeti, hogy nem múlhat a nyár,
ha önmagát égeti el,
akár a hitregében.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-11-15 06:05:20
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-15 06:05:20