digitális tévé
csak egy boksz s egy irányító
időtlen lett az idő
nincs több korlát, nincs előre,
vagyis van, de vissza jobb!
megállítom, ha csöngetnek:
jehovás vagy házaló;
lemaradtam volna én,
de kötelez az unió;
én lettem az idő ura
oda-vissza forgatom
mint egykor az iskolában
a nagy papír számlapon
belenézek a tükörbe
amit látok, nem valós!
idevezetem a boxot,
melyik is a vissza gomb?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-11-02 01:09:00
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-02 01:09:00