Halára ölelnélek
* azokat vissza sem kell adnod. nyugodtan szedd csak őket amíg bele nem döglesz!
- az öledbe folyó patakon csónakázva,
/ úgysem a szemed számít, sem az a szerelem amit éreztünk
+ csak a hús.
= már nem szédülünk többet.
= eleget néztünk így is körbe.
+ katapult.
/ így pattant el ez a pár húr, nehéz, ahogy sehol sem végeztünk
- mostanra elégedetlenül bőrigázva,
* követelem, lehessek lassan lebomló tested kő hideg alakzatán a napfény ízű öntet!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-10-24 21:43:40
Utolsó módosítás ideje: 2010-10-24 21:43:40