Gréta
Dülled a melle, de szottyos a tompora.
Telt pofiját fedi húsz deka festék.
Nem sok a bájduma: asszonyi tempera-
mentuma ágyba igézi a bestét.
Gréta a nő neve, trendi az illata,
nyaldosom egyre. Cserébe személyem
bődületes numeráival illeti.
Én bizony őt szeretem ma, de mélyen.
Gréta a nő neve, én bizony őt szere-
peltetem ebben az egyszeri dalban;
trendi az illata, bár mikor ötszöri
kéjek után odabújt, lehidaltam.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-10-20 09:52:54
Utolsó módosítás ideje: 2010-10-20 09:52:54