Grétával a kádban
"Egy gondolat bánt engemet:
Kádban, bálnák közt halni meg!"
Síkos a húsa. Tornyosul, omlik.
Csámpás csülkei szőrösek, fehérek.
S bár vele fürdeni ostoba ötlet,
nem lehetetlen. Szűkösen beférek.
Látom a drágán, hogy kamatyolna.
Aljas csókjait ajzza rám a szája.
Nem sikerülhet a vízben izélnünk,
túl nagy a segge, bárhogy is riszálja.
Elhal a kedvünk. Ostoba, bús kuss.
Nem hiszi el, hogy érte lángolok ma.
Otthagy a kádban, ahol dideregve
várom a végem, sírva, párologva.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-10-20 09:51:14
Utolsó módosítás ideje: 2010-10-20 09:58:03