Saját hamu
Vajon meddig művészet és
honnantól propaganda:
Yorick koponyáját húzni
a magaméra?
Hogy hiába kezelem magamat
akármivel, igazi gyilkosságot
csak idegen álarcban tudok
elkövetni.
Határjelenségnek hívom az
ilyesmit: ahogy
kurzív kátránnyal
öntöm le a mesédet.
Mintha nem volna abszolút
lényegtelen, hogy
SS kápónak álcázom
magam, vagy remetének.
Pedig szívesen kivágnám
azt a minta-szíved,
hogy saját talpamat
pingáljam oda a helyére.
Ha már hülye vagy megélni
áldozatot, vagy bármilyen
állapotot, amiről lekések.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Máshova megy (, 2011)
Feltöltés ideje: 2010-10-09 00:59:12
Utolsó módosítás ideje: 2010-10-09 01:39:55