Benceversek - Elbenedekelektelenedtünk
Egy idő után kevés lett a turbulencia, perszéből miértpont a legkisebb
fia szegény királynak, és a sárkányölőből hentes. Holott addig
bálványként szerettük. Erős, fényes kardú idolok. Voltak. Meguntuk őket.
Pontosan mikor mentek csődbe a régi légitársaságok, már nem tudom, de légi
társaságot, levegőszelő szerkezetet azóta magunk készítünk, még inkább
barkácsolunk. És nem fogy az üzem, a nyers- anyag, számosak a lelőhelyek a
kéreg alatt, mindkét féltekén. Itt kötelezően mindent szabad. És ha égve marad a
légifolyosón a villany, azért nem harap anya. Naná hogy vadászgéppel, vágod,
lepukkant göbzikkel egy ekkor világot őrjáratozni nem lehet. A Mariana árok?
Porba karcolt vonal. Errefelé a telekhatárok akkorák, hogy igencsak belefájdul a
lába a Nagy Mesemondónak ha végigjárja.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-10-06 23:03:57
Utolsó módosítás ideje: 2010-10-06 23:06:31