akár mondhatnád is amit.
de ha már elindultál.
hangosabban kellene.
a távolság már túl.
szerintem sem lenne.
de mind a ketten akarjuk.
úgyhogy tovább ne.
mert a végén nehogy.
nehogy egyedül.
se te se én.
mert lehet hogy már soha.
és az nagyon.
még egyszer utoljára.
hogy semmiképp ne legyen.
talan-telen.