Az írás
Egy napon, ami nem is volt
Másra jó, összegyűltek a
Tanácsteremben, hogy egy
Fontos dolgot megvitassanak.
Senki nem tudta ki hívta először
Annak. A nyúl, aki az egyik tábor
Hangadója volt, meg a medve is
Aki a másiké, a szent erdei könyv
Szent irataira hivatkoztak. Ebben
A formájában az ominózus iratok
Nem használták, de számos utalás
Volt amiből bármi levezethető.
Felhők takarták a napot mely így tényleg
Semmire sem volt jó. Ez is közre-
Játszhatott. Mert a vita most gyorsan
Tettlegességbe fordult. A ‘Nem tudsz
Te szart se.’ volt az, amit a nyest már
Nem tudott lenyelni. Viszont a nyúl-
Ból kiharapott szőrös combdarabot
Sem, mivel a medve még az előtt ketté-
Tépte hogy a veséjén átszaladt volna
egy hosszú szőlőkaró. Mire feltámadt
a zivatart hozó jeges szél már mindenki
halott volt. A békésen pihenő testek
Közül felkapta a gyűlés nyitószövegét
Tartalmazó papírlapot és véletlenül egy
Közeli fa éles gallyára szögezte keresztbe.
’Apokaliptikus időket élünk testvéreim!’
Ez állt rajta.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-09-25 04:58:14
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-26 00:18:06