Benceversek – Fogd meg gyorsan isten lábát
A gondolat ha lába volna
Biztos sokat kutyagolna
Viszont hogyha kutyagolna
Akkor inkább kutya volna
Egy gondolat egy kutya
Egyik másik egykutya
Hogyha sokat nevetne
Fakutya is lehetne
Abból aztán vaskarika
Vaskeréken vasparipa
Lóvá téve méreg rág
Kilyukad a méregzsák
Onnan meg a zsákbamacska
Ugrik ki és úgy szaladna
Mint a nyúl aj de hiába
Megmacskásodott a lába
Nyakig zsibbadt nyakigláb
Gólyalábon a világ
Jár a szája kelepel
Az istennel felesel
Pedig csak egy gondolat
Nem varrhatsz rá gombokat
Mégis fényes ritka kincs
Akkor is ha lába nincs
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-09-25 03:55:05
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-25 23:31:02