Benceversek – A játék vége
Célba vesz, tüzel.
’Apa mit nevetsz? Lelőttelek.’
’Puszikat lő a fegyvered. Haha.’
Másikat vesz elő. ’Ez most robbanó.’
Csettintek. ’Csokipuska. Hű de jó.’
A legnagyobbat fogja rám. ’Ratatata.’
’Ó jaj nekem.’ Ezt is elviccelem.
Ledobja. ’Buta vagy. Így nem lehet.’
Otthagy, az ajtóból még visszanéz.
'Ha nem halsz meg, nem játszom veled.'
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-09-20 23:29:54
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-20 23:31:16