hóeséses séta
már nem emlékszem mióta várlak
a padunkon: - tudod a fák alatt
a vonatok még ugyanúgy járnak
de leszállni ma sem láttalak
itt ácsorgok a régi peronon
nem mozdul semmi csak az utazás
elévült menetrend az arcomon
és még mindig tart az a havazás
amiben sétáltunk a parkon át
kezem most eltéved a semmiben
mondat nélkül maradnak a szavak
melléd érek te kedves árnyalak
na de nem az fáj hogy nem láthatlak
hanem az hogy nem rég még láttalak
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-09-20 16:11:03
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-20 16:11:03