Ha szétszerelnétek
Ha szétszerelnétek
odabent mindenfélét megtalálnátok
kacatjaimat
elharapott félredobott igecsonkokat
pátosszal átitatott hamis jelzőket
régen elfelejtett főneveket
és egyszerűen buta határozócsomókat
hogy megnyomorított írásjeleimről már egy szó se essék
Ha szétszerelnétek
ha felnyitnátok a bennem lakó költőt
számlálhatatlan címzett
rengeteg megidézett
nyomaira bukkannátok
zömük könyörgött egy-egy szóért sorért
amit elvettem tőlük
vagy amit nekik adtam
Ha szétszerelnétek
és alkatrészeim közt turkálnátok olajos kézzel
elvetélt vágyaim görcsös szeretéseim
elaprózott akarásom morzsáira lelnétek
mind esdekelne egy simogatásért
Ha szétszerelnétek
és megtalálnátok bujkáló istenemet
mondjátok meg neki hogy
Egy vagyok. Egy és osztható.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-09-19 19:03:29
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-19 19:05:28