Tanulja, hogy lesz éles a karom,
csendes a mancs.
Szelíd és csinos, hogy elhitesse,
ártalmatlan.
Nem támad addig, amíg a préda
menekülhet.
Ha rohan feléd, mást már nem tehetsz,
csak tűrsz és ütsz.
Alkalmanként a legveszélyesebb
az áldozat.
Nem elég a harc, sem a győzelem,
ennie kell.
A fog a húsban. Most dől el minden.