a holt Duna partján
öreg vagyok én, no de jó a fülem
meghallom a pók neszezését ujjaimon
fölfele törekszik mint minden jó bogár
katica krumpli rózsa s a többi
ülök a stégen a holt Duna partján
lábammal a vízben pocskolászom
esznek a kishalak vagy megpróbálnak
erősen süti arcom a nyár közepi napfény
úgy mondanám hogy
ura vagyok a csöndnek
legjobb barátom akár a szellő a délelőtt
vagy a soha meg nem érkező eső
írjak verset míg a lányok a táncot tanulják
hadd mondjam magamnak a túlsó partra úszva
tiéd az itt és most -
maradj felelőtlen!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-09-12 19:30:51
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-12 19:30:51