papírzajok
köd volt, és hideg. de én nélküled, meztelen
jöttem el otthonról. anyám a kórházba
átkozott, hogy megtanuljam végre,
de én tudtam, hogy nem lesz semmi baj,
minden jó úgy, ahogy van, ha meg mégsem
akkor majd dimenziókat álmodunk, ahol
az alternatívánk boldogabb, és
talán mi is.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-09-08 20:10:27
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-08 20:10:27