Benceversek - Parfüm
Ahányszor a közelemben van, odahúzom
magamhoz a fiamat, hogy megszagoljam a fejét.
Puszta önzés. Drogfüggő vagyok.
Ez a legdurvább anyag. A legfinomabb anyag.
Amiből a legkissebb dózis halálos. A halál.
Úgy, ahogyan szeretném. Ahogyan igent mondanék neki.
A magukat siratók nélküli vidám ravatal. Evangélium.
Mert valahányszor magamba szívom, őt szívom be.
Mert valahányszor magamba szívom, azt lélegzem be.
Mert ő, az. A titok. Ami a labirintus közepébe visz, ami
legombolyít.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-08-30 09:49:02
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-01 18:27:12