A természet szorítása 2
Szobámba benyúlnak a fák árnyékai.
Levetett melltartómon matatnak.
Takarómon.
Néha azt akarom, hogy megerőszakoljanak.
Az asztalon néhány
tegnap szedett dió hever.
Feltöröm őket.
Egyformán meztelenek leszünk.
Fogaim közé veszem a gyümölcsöt.
Gyengéden ráharapok.
Nem baj, ha fanyar az íze,
és hűvös, mint a nyelv.
Egy izzadság csepp
lassan elindul két mellem között.
Ha földet ér, mindenki felébred a házban,
ahogy hangosan szétrobban.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-08-19 16:58:29
Utolsó módosítás ideje: 2010-08-19 16:58:29