Kiárusítás
Hajtogatom a tiszta ruhát, csupa női holmi.
A fiókban színes harisnyák egymást ölelik.
Egy párral te is megleptél.
Az szaladt fel leghamarabb.
A virág piroslik teakartad-blúzomon:
a vasaló gőze pizsamád felé száll.
A konyhában fonnyadt salátalevél szívecskés tányéron.
Kiabáltál, fejedre kellett volna borítanom.
Beleszúrni a villát, megnyirbálni fürtjeiddel együtt.
Nylonzacskóban vihetted volna „A’ la minute” legújabb
készítményem neki. De ez kimaradt,
mint az áram. Romlott lesz minden.
Hozzá hasonlón, kifestem vörösre a körmöm,
és megyek a Rossmannba, piros csókálló rúzsért,
hisz 50 %-ra leértékeltek.
Vagy mint te, egyet fizet kettőt kap.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-08-17 18:15:12
Utolsó módosítás ideje: 2010-08-17 18:15:12