Elhívás
Elhívtál Uram, mikor megfogantam,
Hogy amíg élek, szolgád legyek,
Téged hallgatva igéd számba adtad ,
Hogy megértsék, Krisztus miért szenvedett.
Elhívtál Uram, hogy kövesselek,
Veled, a keskeny úton járjak,
S mégsem vagyok hű gyermeked.
Pásztorként, nem lettem bátrabb.
Elhívtál Uram, de remegve félek,
Nyomorultan, hisz ifjú vagyok még.
Tudod, hogy keménynyakú a néped,
És sokak szívét lepi be az árnyék.
Elhívtál Uram, nem könyörülvén küldesz
és leküzdök sok nehéz megpróbáltatást.
Azóta járok, s ég szívemben Szavad tüze,
Hirdetve, hogy Fiad legyőzte a halált.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.