Vörösalakos váza
Kiskoromtól szerelmesem vagy ókor!
Atléta test, a lelken semmi gúzs.
Női szájról mindig lecsókolt rúzs,
Érosz szárnyán csillámló ékes hímpor!
Lassú parázs a férfitest ilyenkor:
Forrón puhul a nedves női hús,
Izmos nőé, kinek szemérme dús,
S az asztalon egy üveg jó aszúbor.
Feldőlt a bor, oda a terítő,
Bortócsában hajad megmerítő:
Eleped a száj, észt veszt a tekintet!
"Gyere!!!Gyere!!!" (Nincs itthon a bérlő,
Nászszobánk most e tágas ebédlő,)
S a padlóváza visszatükröz minket!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.