Petz György
J ?volnaembermaradn A
nem sikerült elsőre,
küldte az isten
újra a megváltót,
de ez már ateista volt,
istenhiánnyal
és olyan nagy ésszel,
amiből kilógott
a megszerkesztett
valóság, amit nélküle tettek,
pedig ha kérdik,
komorabb, vadalmafás lenne,
meg szétosztható,
és mégis játékos;
akire lehet, jaj,
nagyon vigyázni,
mert maga sosem öl;
és most tanítani róla
a vigyázást főleg:
ne szégyelld, ha élsz,
ha vele nem halsz,
hiszen minden halál
az életről szól,
az övé különösen
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.
|
|
|