valahová tart
az érkezés
az indulás is
csak a csomagokban
táskákban változik
a száműzött tartalom
amit viszünk
vagy hozunk
semmi változó
csak az alkalom
az egyszeri és
megismételhetetlen
épp-itt-vagyok
ha megyünk
pálcikák
ha érkezünk
óriások a végtagok
az elfordulás
soha nem segít
szeletekre
cikkekre osztja
a maradékot;
voltra leszre mostra
mi értelme akkor?