Számûzött
Kés-lámpafény-magányban
Hereszemű démonok között
Embertestvérre eped az
Önhadától üldözött
„Nincs se lábam mivel
Mehetnék karom szikrázó
Dróthuzalok
A nyelv csatornái törve
Fölfalnak a hereszemű
Démonok
Félek nem segíthet többé
Nekem se párnaszavad
Vagy rózsaszín asszony ölre
Vágyó füge-ősrobbanást
Lökő akarat
Ez itt barlang
Pokol-kopár benső
És analfabéták által
Teleírt vicsorgó falak
Ez itt a Nap
Itt a barlangban perzsel
Ez itt a korsó
Belőle Ázsiát iszom
És törött-bálvány-vasszemekkel
A tágas-többi-kintet bámulom”
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.