különbség
végül mindig csak
a különbségek maradnak meg
nem emlékszünk a dátumokra
a busz menetrendre
az ébresztőóra állításra
ünnepekre soványodunk
a vörös-rózsás évfordulók
észrevétlenek maradnak
emlékeink csupán ekkor
öltöznek ünneplőbe
a találkozások idegenek
felismerhetetlenre ver a távolság
köszönsz köszönök
de csak néhány lépés múlva
ismerek rád
voltál én is voltam neked
közös nevezőnk a múlt
oszthatjuk egymással magunkat
de a maradék valami más
az most van és már nem közös
végül mindig csak
a különbségek maradnak meg
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.