Ahogy majd becsukom
az ajtót magam után
hátamon érzem mosolyod
sajnálod de most tényleg
nincs több időd
persze örülsz meg minden
én is eljátszom hogy
kedveljük egymást
elvégre ez egy olyan hely
ahol a bentlévőt szeretni kell
kínos itt és most
ez a hülye hezitálás
döntök
be sem kopogok
ajtód előtt még
kicsit toporgok
majd balra el
de hátamon
ott marad
a jel