Száraz szájjal ébredtem.
A lámpabura árnyéka
kalapot tett rám.
(Neked jól állt a westernes.)
Átmentem a fürdőszobába.
Ittam egy korty vizet.
A mosdókagylóban
nem fértek az emlékek.
Összecsapkodtam a tükröt.
Nem akartalak látni.
Szép voltál. Én is,
amikor itt,
és utána.
Nevettem.
Másnap fékezéskor
begörcsölt a lábad.
Most az én kezem.
És nem fog a rúzs.
Könny csillog a számon.
Ennyi sós elég, -
valami édeset kell ennem.