és a valahanyadik év utolsó napján
megadatott a jel és látott angyal
csöcsöket retrómelltartóban
lázas agyvelőkbe lyukat ütni
ahogy felhők mögül kandikáló szem
fogakká változnak a távolodó béke
galambok hegyükre fordulnak égre tát
va billegnek a piramisok az emberek
mint a vér ömlenek az utcára a négy
lovas kezeit felemelve a győzelem
jelét mutatja és akkor egy pilla
natra azt hitte hogy ez a világ vége