Lassú nehézségek
Kántor Zsolt:
Vess hátra mindent: káromkodást panaszt
Beszédből is sok volt - tornyosul föléd
Jöjj ki a börtönből, hogy életbe lépj –
Ki úgy alkottad magad is bontsd le Azt
Nem él - altat meg ráadásul nyomaszt
A régi bőrből: bújj ki létedből
Kérd az eget vegye ki a bűnt a véredből –
Mielőtt megérnéd a tavaszt
Még télen legyél ravasz -
A hó olvad (lásd be!)akárhogy szakad
Rozsdásodik a láthatatlan lakat
Jól van. Feldühítettek. Ne vonzzon a páholy a kaszt
Aludj rá egyet ha meghaltál – meglátod aratsz
A helyesírási szótár is jobb mint a snapsz
Ne légy másnapos intelligens malac
(sicc! Te Dac )
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: -, -
Kötetben: - ( -, -)
Kiadó: -