Tudod, a cigarettát csak spórolásból szívom.
Ahogy az életet. Vannak ilyen rossz
hasonlatok, ha érdekel. Elképzellek, amíg
magamba írlak. Ahogy mondjuk egy költő
énekel. Egyszerű vagy,
mint egy elfáradt hasonlat.
Valamit mondani akartam, persze.
Szeretlek, és már kibaszottul unlak.