FFW
a feleségem néha gyorscsévélve néz filmet.
a számára lényegesnek tűnő részeknél lassít.
általában gyorscsévélve nézem a feleségemet.
általában gyorscsévélve nézek mindent de ma
beakadt valami amikor a kiteregetett frotirtörül-
közőt levettem a kötélről és összehajtogattam.
mert megláttam a frotirtörülközőt. és végigsimí-
tottam. és régóta először a frotirtörülközőt simí-
tottam végig. és érezetem hogy a frotirtörülköző-
nek minden más létező dologtól különböző a fe-
lülete és eszembe jutott a feleségem homlokán a
bőr. és bementem a szobába.
az ágyra hasaltam.
egész közel a feleségemhez.
és megcsókoltam a homlokát.
az ajkamat ottflejtve a bőrén.
aztán ránéztem.
ő elmosolyodott.
és felismerhetetlenül mély hangon lassan mondott
valamit. Kénytelen voltam picit gyorscsévélni hogy
megértsem
szeret.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.