Benceversek - Szörnyvakcina
hol vagy te ördögpofa elkaplak és megeszlek
mondja vészjósló arccal amint virtuális tájakon kószálva
ehető félelemre vadászik
olyasféle szörnyekre melyek rettegnek az egértől
és két dimenziójuk folytán mégiscsak könnyebben szétrághatóak
mint apa ha mérges vagy a zombitekintetű szomszéd bácsi
pláne mint a ki tudja hány dimenziósak ott belül
szóval hálóval megy rájuk vagy inkább hálón
mint dühös kis pók
azazhogy egér fogó
néha csirkékre is ráfanyalodik
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.