Nincs gáz
Ez a tél más, mint a többi.
Már nincsenek bennem
gyilkos indulatok.
Lekapcsoltak a gázról.
Fával tüzelek.
Jól áll kezemben a balta.
Nem kell ember a házhoz.
Először nyilallt a derekamba.
Fájt a karom, a vállam.
Lassított felvétel lett
minden mozdulatom.
Hogyan legyen könnyebb?
Képzelős játék.
Apám feje a tuskón.
Gyű-löl-lek!
Vá-gom. Re-ped.
Vá-gom. Ha-sad.
Vá-gom. Re-pül
Re-ped. Ha-sad. Re-pül.
Re-ped. Ha-sad. Re-pül.
Reped. Hasad. Repül.
Repül. Repül.Repül.
Pedofil agyveleje
nyúlik a földön. Hányok.
Jó. Jó. Jó.
Most már én is elélveztem.
Extraerős fájdalomcsillapító
áramlik szét ereimben.
Minden olyan könnyed.
Gerincemben oldódik a görcs.
Nem kell ember a házhoz.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.