Mintha ellazultál volna pedig
ha végigjárod tested, érezhetőek
felszín alatt feszülő részeid.
Teljesen elengedni így lehet:
Feszítsd meg teljesen mindened.
Akarnod sem kell, jön magától a
pillanat: tartanád, de nem marad
tartás, indok, erő, elengeded.
Otthon vagy bárhol végezheted.
Kellő gyakorlással ha megfeszülsz
sem tűnik fel senkinek.