csak amíg várok
addig maradj mellettem
ne menj túl korán
úgyis késik a vonat
menetrend szerinti
hó esett az éjjel
merőleges a sínekre a hajnal
csak a hiányod vízszintes
és folyamatos halálod óta:
- hallom: már zárod az ajtót
(legalább szólhattál volna)