Fejvesztett lángelme
Hogy megtaláld magad
A bordáidba burkolt
Feslett eldorádót
emlékszel eres kezekkel
Folyottál magadba
Hogy ebből nem kell
Nagyobb dózis
Sem varázslat kamu volt Óz is
Sóba forgatás jön már csak
A hús száraz
Kemény anyagát
Felteszed egy lapra
Megélés helyett
A megélhetés
Emlékeztet
A kiköpött meggymagra
Ne vedd a szívedre
Hogy neked
Térdelő istenfattyak
Lóbálják a véres húst
Te magad lakatod jól magad
A kulcslyukon át
Beáradó fény szagát
Inhaláld
Így nyüszítő kutya leszel
Érdektelen felhőszapuló
Reszketeg hasábfa
Óciás kazánablakába
Nézed hogyan
Csap feléd a láng nyelve
És széttett lábakkal
Leszel
fejvesztett lángelme
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.