este
apu vizet enged megnézi
a könyökével éppen jó
nem fogja megégetni
a kis bőröd még puha
puszilni való a talpad
illatos a sarkad nem
recés hisz járni sem
tudsz meg a hajad is
sötét utána közép-
szőke lesz és nem sejtik
kitől örökölted de
a nagyszülők na rájuk
nem gondol senki pedig
kellene közben a vízbe
csúsztatnak támasztják
a nyakadat mivel a fulladás
nem a legszebb halál
mégis vizet locsolnak
rád a megtisztulás az
hiányzik majd annyira
viszont most egészen más
formában kapod a neve
fürdetés és a csillaggal
jelölt részt no more tears*
nem olvassák el anyuék
így nem is gondolnak bele
hogy a babahaj idővel elkopik
és a sampon később jobban csíp.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.