tükör előtt állva tépem széjjel
mellkasom körmöm jaj nyakig vérben
ázik de megvan végre látom a
bordáim rácsait innen soha
érzés ki nem szökött ezért csöndes
a lázas vér vagy halott de föl ne
ébreszd mert ki tudja mi lesz aztán
de mi ez a hideg csomó talán
te vagy tényleg vagy voltál suttogom
kicsi szívemnek dobogsz még dobogj